9.5 C
İstanbul
Pazar, Mart 3, 2024

İletişim

2012 tatil yerleri ve fiyatları

Bu yazımızda yaz sezonu da gelmişken, uzun senelerdir hizmet veren ve tatilcilerin gönlünde taht kuran bir siteden bahsedeceğiz. Ara ara düzenlediği kampanyalarla tatilcilere ekonomik otel ve tatil köyü fırsatları da sunan bu siteyi sürekli takip etmenizde fayda var zira piyango size de vurabilir. Tatil yerleri ve fiyatları için en güzel kaynak olan http://www.tatilyerlerivefiyatlari.net ‘te Bodrum, Marmaris, Kemer, Ayvalık, Alanya, Foça, Çeşme, Fethiye, Şile, Ağva, Kapadokya, Göreme, Akbük, Didim, Çandarlı, Akçay, Assos gibi birçok tatil beldesinin tüm otelleri, tatil yerleri, gezilecek görülecek yerleri ve pansiyonlarını bulabilirsiniz. Son dönemde sayısı artan islami ve muhafazakar oteller de sitede yer alıyor. Genel olarak 2012’de herhangi bir her şey dahil ve 5 yıldızlı otelde günlük tek kişilik oda fiyatının 150-200 lira, çift kişilik oda fiyatının 200-250 lira olduğunu söyleyebiliriz. Tabi bunlar ortalama oteller, çok lüks otellerde fiyatlar 30 katına kadar çıkabilecektir.

Örneğin Antalya‘daki Mardan Palace veya Adam&Eve Otel bunlardan bazıları. Erken rezervasyon tatil köyleri ile ilgili detaylı bilgiler ve fiyat listeleri için az önce önerdiğimiz siteyi mutlaka ziyaret edin. 2012’deki tatilinizi de erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak planlayın, %50’ye varan indirim imkanlarından faydalanın.

Gelelim biraz da ulaşıma. Tatil beldelerine son senelerde birçok otobüs firması ve uçak firması direkt seferler düzenlemeye başladı zira özellikle yazın tatil beldelerimiz 30 milyona yakın turist çekiyor ve bu da büyük bir pazar. Pegasus Havayolları da bu firmalardan biri. Pegasus uçak bilet fiyatları ve güncel sefer bilgileri, güncel kampanyalar, ekonomik ve ucuz uçak bileti haberleri için http://www.pegasusucakbiletfiyatlari.net ‘i inceleyebilirsiniz. Sitede sadece Pegasus değil, Türk Hava Yolları, Sunexpress, Onurair, Atlasjet, İzair gibi diğer birçok firmanın da seferlerini ve indirimli bilet fırsatlarını bulabilirsiniz. Ancak site genel olarak Pegasus Airlines üzerine olduğundan genelde bu firmanın indirimli uçak biletleri bulunmakta. Pegasus ucuz uçak biletleri ve daha fazlası için bu siteyi mutlaka ziyaret edin. Bu yaz tatilinize hem erken rezervasyon ile uygun fiyatlarla gidin, hem de indirimli biletlerle tasarrufunuzu maksimuma çıkartın! Herkese iyi tatiller dileriz.

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

17,204BeğenenlerBeğen
3,912TakipçilerTakip Et
13,900AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılalar