2.9 C
İstanbul
Cumartesi, Mart 23, 2024

İletişim

2012 Bodrum tatil köyleri ve Antalya tatil yerleri

Bu yazımızda Türkiye’nin göz bebeği Antalya‘daki tatil imkanlarından bahsedeceğiz. Birçok otel ve tatil köyünde erken rezervasyon imkanları sona erdi ancak hala bazılarında bulabilirsiniz ve tatilinizi en az %20 indirimle rezerve edebilirsiniz. Antalya tatil köyleri ve fiyatları, oteller, pansiyonlar, apart oteller, butik oteller, kaplıcalar ve gezilecek görülecek yerlerle ilgili detaylı bilgiler için http://www.tatilkoyleriantalya.net ‘i ziyaret edebilirsiniz. Antalya’nın en lüks otellerinden biri kuşkusuz Adam&Eve Hotel. Otel hakkında biraz bilgi vermek gerekirse:

antalya tatil köyleri
Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Motorsuz su sporları (Lisanslı), sauna, Türk hamamı, fitness center, kasa, açık-kapalı disco, mini club, şezlong, havlu, minder, duş, şemsiye, mini golf, basketbol, voleybol, masa tenisi, tenis kortu
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Masaj, güzellik mrkezi, bebek bakım, kuaför, kuru temizleme, internet cafe, taksi, alışveriş merkezi, market, doktor, bilardo, raket & top, ışıklandırma ve su sporları.
Genel Özellikler: Belconti Resort Otel Çam Ormanlarının arasında 100.000 m2 lik bir alana kurulmuştur.
Oda Görünümleri: Otelde ; 354 standat oda , 146 villa oda , 45 suit oda , 26 delux oda , 2 kral dairesi , 6 deluxe apart , 4 balayo odası mevcuttur.Ana ve Ek binadaki odaların zemini halı,villa odaların zemini mermerdir.Tüm odalar deniz ve bahçe manzaralıdır.Odalarda merkezi klima,balkon ve teras,küvet,duş/wc,saç kurutma makinesi,uydu-tv,Tv,telefon,minibar,kasa bulunmaktadır.
Servis ve Hizmetler: Belconti Resort Otelde; Bebek bakımı, doktor, kuru temizleme, çamaşırhane, şezlong ve plaja havlu servisi, Alışveriş ve iş merkezi, hizmetlerini alabilirsiniz.
Antalya butik oteller ve fiyatları gecelik 75 liradan başlıyor, 150 liraya kadar çıkıyor. Ortalama bir butik otelde haftalık maksimum 500 liraya konaklayabilirsiniz.
Antalya‘nın yanısıra Bodrum da bu yazın yine gözde tatil beldelerinden biri. Bodrum tatil köyleri uygun fiyatları ve denize nazır manzaralarıyla tatilcileri bekliyor. Sadece geçen yaz 5 milyonu aşkın turistin ziyaret ettiği Bodrum‘da apart oteller, butik oteller, pansiyonlar gibi alternatifler de sıkça tercih ediliyor. Özellikle pansiyon fiyatları çok uygun. Havuzlu, tertemiz pansiyonların günlük fiyatı kişi başı 35-40 lira. Uzun dönem konaklamalarda bunun üzerinden de indirim yapılmakta. Bodrum gerçekten de eşsiz bir güzellik. Eğer hala Bodrum’a gitmediyseniz bu yaz mutlaka tercih etmenizi öneririz. Bodrum pansiyonları ve fiyatlandırmaları için http://www.bodrumtatilkoyleri.org sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede müşterilerin otel ve tatil köyleri hakkındaki yorumlarına da açıkça yer verilmekte.

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

17,204BeğenenlerBeğen
3,912TakipçilerTakip Et
13,900AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılalar