10.9 C
İstanbul
Çarşamba, Mart 13, 2024

İletişim

Tesettür Giyim Modelleri 2015

Her kadın için giyim ve giyinmek oldukça önemli bir kavramdır. Genelde bayanlar giyim konusu olduğunda modaya uygun olup olmadığına daha fazla dikkat ederler. Moda uygun olan ve günümüzü yansıtan giysiler ön planda olmuştur. Bu giyim seçeneklerinin arasında tesettür abiyeler  de önemli bir yer kaplamaktadır. Tesettür vücudun çeşitli bölgelerinin ve uzuvlarının yani İslam’a göre açık olan yerlerin kapatılması anlamına gelmektedir. Artık bu konuda geçtiğimiz senelere nazaran giyim sektörü oldukça gelişme göstermiştir.

tesettür 3

Tesettür Giyimde 2015 Modası

Tesettür giyimi tercih eden bayanlar genelde alacağı modelin o senenin modasına uygun olup olmadığına ve aldığı rengin kendini yansıtıp yansıtmadığına daha çok dikkat ederler ve artık her bayan istediği her modeli ve rengi kolaylıkla bulmaktadır bu konuda hiç zorluk çekmemektedir. Geçen senelerde olduğu gibi bu seneki renk tonları arasında siyah, beyaz ve gri ön sıralardadır. Bu renk seçeneklerini sadelikten yana olanlar tercih edebilirler. İstenilirse bu sene pastel tonlarımda ön plandadır ve daha çok canlı renkler kullanmak isteyenlerin tercihidir.

tesettür 4

Tesettür Elbiseler Nasıl Olmalı

Her kadın tesettür elbise almak istediği zaman renk, model ve modanın yanı sıra çeşitli işlemelin ya da çeşitli aksesuarlarının olup olmadığına da dikkat ederler be ayrıntı elbiselere farklı bir hava kattığı için bu seçeneğe de dikkat ederler. Bayanlar artık her isteğine cevap verecek tesettür modelleri mevcuttur. Her bedene ve her isteğe göre tesettür almak eskilere nazaran artık çok kolay hale gelmiştir.

 

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

17,204BeğenenlerBeğen
3,912TakipçilerTakip Et
13,900AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılalar