8.7 C
İstanbul
Cuma, Mart 22, 2024

İletişim

Hava Oyunları Festivali 2012

Hava Oyunları Festivaline Davetlisiniz!

Fethiye Ölüdeniz Beldesi’ nde her yıl düzenlenen Hava Oyunları Festivali, 45 ülkeden 500’ ü aşkın toplam 600 pilotun katılmasıyla başladı. Nefesleri kesen yamaç paraşütü gösterileri yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun bir ilgi ile izleniyor.

Yamaç paraşütü denildiğinde akla gelen ilk yerlerden biri olan Fethiye Ölüdeniz, bu yıl 13. cüsünü düzenlediği festivale yoğun bir ilgi ile karşılaştı. En gözde yamaç paraşütü merkezlerinden biri olan Fethiye, 1970 metre yüksekliğindeki Babadağ’ dan gökyüzüne süzülen paraşütler renk cümbüşü ile izleyenleri büyüledi. Babadağ’ dan uçan paraşütler Belcekız plajına akrobatik hareketler yaparak heyecan dolu inişler yaparak plajdaki izleyenleri coşturuyor.

öludeniz hava Oyunları festivali

Ölüdeniz Plajı Renk Cümbüşü

Festival nedeniyle oldukça hareketli günler geçiren Fethiye Ölüdeniz plajları hareketli hale geldi. Hava sıcaklığının 34 derece, su sıcaklığının 25 derece olması ile plaj turist akınına uğruyor. Güneşlenirken gökyüzünde gösteri yapan rengarenk paraşütler, oldukça keyifli sahnelere de sebep oluyor.

Sezon bitmeden siz de 13.Hava Oyunları Festivali Ölüdeniz’ e doğru yol almak isterseniz, en ucuz uçak bileti fiyatları için Alobilethatti sorgulama sayfasını kullanarak hemen seyahatinizi planlayın, bu Hava Oyunları Festivalini kaçırmayın!

13. ÖLÜDENiz HAVA OYUNLARI

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

17,204BeğenenlerBeğen
3,912TakipçilerTakip Et
13,900AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılalar