9.4 C
İstanbul
Perşembe, Mart 21, 2024

İletişim

Kartepe En Ucuz Kayak Turu Fırsatı 2013

Kayak merkezi dendiğinde akla ilk gelen yerlerden biri kuşkusuz ki Kartepe. Son dönemlerin en popüler kayak merkezlerinden biri olan Kartepe, karın uzun süre kaldığı yerlerden biri. Aynı zamanda İstanbul’a 1 buçuk saat kadar uzaklıkta olması da rağbet görmesi için yeterli bir sebep elbet.

Haftasonunu kayak yaparak geçirmek isteyenler, Kartepe’ye akın ediyor. Kayak pistinin çok kullanışlı olması, aktivitelerin bolluğu ve havanın daha yumuşak olması da rağbet görmesi için yeterli sebeplerden sanırız.

SSCTur’un Kartepe için planladığı kayak turu da çok rağbet göreceğe benziyor. Her gün kesin kalkışlı olarak düzenlenen turda, sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği şirketten. Aynı zamanda kayak takımlarınızı da indirimli olarak Maşukiye Kayak Odası’ndan kiralamanızı sağlıyor. Ssctur’un konforlu otobüsleri ve geniş panoramik açılı pencereleri ile seyahat ederken bile bir çok yer görmenize olanak veriyor. Araç içi ikramları zaten ücretsiz, sıcacık otobüste elinizde kahveniz dışarda kar, istediğiniz kanal açık seyahatin en lüks halini yaşatıyor.

kayak turu kartepe

Kartepe’de bir de şöyle bir durumdan söz etmek istiyorum; kayak pisti biraz yukarıda. Oraya tırmanmak oldukça zor ve zahmetli. Telesiyej ile çıkabilirsiniz bu da ekstra maliyet getiriyor. Bir turu 10 TL telesiyejin. Fakat Ssctur’un kayak turuna katılmanız durumunda sınırsız telesiyej hakkınız var.

En uygun playtors günübirlik kayak turundan yararlanmak için: http://www.ssc.com.tr/gunubirlik-kartepe-kayak-turu

kartepe

Ayrıca konaklama isteyen misafirleri için Greenpark Kartepe Resort Otel’de indirimli konaklama da sağlıyor. Kar’ın o muhteşem güzelliğinde Kartepe merkezindeki Kadıkonağı Cafe’de şöminenin başında müthiş manzarayı seyredebilir, terasındaki odun ateşinde ısınabilir ya da ızgarasında sizin için pişen sucuk-ekmek-ayran üçlemesinin tadını çıkarabilirsiniz.

kartepe kayak turu

Ayrıca Kadıkonağı Cafe’nin aşçısı Mücahit Kaynak, ünlü gezgin Mehmet Yaşin’in önerdiği aşçılardan biri. Kiremitte köftesini yemediyseniz, oraya gittiğinizde ilk işiniz Kiremitte Köfte’yi denemek olsun.

2013 yılının en ucuz kayak turu fırsatını kaçırmamanız için Ssctur’da yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederiz. Kontenjanların dolması durumunda zaten katılma şansınız olmayabilir bizden söylemesi…

kartepe kayak

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

17,204BeğenenlerBeğen
3,912TakipçilerTakip Et
13,900AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılalar