11 C
İstanbul
Salı, Mart 12, 2024

İletişim

2016 Yılına Damga Vuracak Telefonlar

2016 yılında çıkacak telefonların listesini hazırladık. İşte 2016 yılına damga vuracak telefonlar;

İphone 7

2016 yılının şüphesiz en çok merak edilen telefonu. Son iddialara göre 3 GB RAM ve su geçirmezlik özelliğinin yanı sıra telefonda muhtemel bir panik butonu olacağı söyleniyor.

iphone

Samsung Galaxy S7

2016 yılının iddialı telefonlarından birisi olacak telefonun beklenenden ucuz olması bekleniyor. Ayrıca cihazda yeni kamera teknolojisi BRITECELL kullanılabilir. BRITECELL, daha yüksek çözünürlüğün yanı sıra daha iyi düşük ışık performansı da sunuyor.

LG G5

Üst seviye telefonlarıyla son zamanlarda ses getiren LG, önümüzdeki yılda bir hayli ses getireceğe benziyor. Sony’nin özel ½ inçlik sensörlü 20 megapiksel kamerasıyla gelecek olan telefonda Snapdragon 820’ye yer verilecek. Cihazın kamerası lazer otofokus ve optik görüntü sabitleme özelliğine sahip olacak.

HTC One M10

Muhtemel çıkış tarihi önümüzdeki mart ayı olan HTC One M10, Snapdragon 820 çipseti ile gelecek. Bu çipset ile ısınma sorunları yaşatılmaması bekleniyor. Kablosuz şarj özelliğine de sahip olacak telefonda Qualcomm’un Sense ID adlı 3D parmak izi okuyucu sensör olacak. Bu sensör sayesinde parmak yüzeyi daha detaylı bir şekilde taranarak daha güvenli bir kullanım sunulacak.

 

Samsung Galaxy Note 6

2016 yılının yaz aylarında tanıtılması bekleniyor. Cihazın yine yeni yetenekleri ve güçlü performansı ile gelmesi bekleniyor. Cihazın çıkmasına uzun bir süre olduğu için Samsung Galaxy Note 6 ile ilgili ortalıkta bir söylenti yok.

 

İphone 7 Plus

İphone 7 Plus ekran olarak İphone 7’den büyük olacak. 3 GB RAM ile gelecek telefonda ayrıca İphone 7’de kullanılması beklenen su geçirmezlik özelliğinin de bulunacağı iddia ediliyor.

Galaxy S7 Edge+

Gelecek yıla damga vurması beklenen telefonlardan biri olan Galaxy S7 Edge+  tahminen Samsung galaxy S7 ile aynı özelliklere sahip olacak. Ancak farklı ekran tasarımı ile S7’den ayrılacaktır.

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

17,204BeğenenlerBeğen
3,912TakipçilerTakip Et
13,900AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılalar